Informace o pořadu    Komentáře    Fotogalerie    Opakování / ostatní díly    Podobné pořady    

obrazek
Cestování, Vaření

V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta ochutnáme závitky z mečouna, salát z citrusu bergamotto a vepřovou specialitu frittole. Režie: M. Herz


Dlouhý popis
V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta navštívíme městečko Scilla vyhlášeného lovem mečounů a čtvrtí Chianalea, známou jako Benátky jihu. V Reggio di Calabria navštívíme muzeum citrusu bergamotto, ze kterého se vyrábí esenciální oleje pro kosmetický průmysl, ochutnáme zabijačkový ovar frittole a navštívíme dům, ve kterém strávil dětství Gianni Versace.

Recepty v tomto dílu
Paccheri con pesce spada e pesto di agrumi
Mečoun s těstovinami a citrusovým pestem

Involtini Eoliana di pesce spada
Liparské závitky z mečouna

Carpaccio di pesce spada con bergamotto
Carpaccio z mečouna s bergamotem


Komentáře k pořadu: 0 napiš první



Stanice
ČT2
Datum
Út. 23.11.2021
Čas
16.20 - 16.50
Délka
30 min.
Typ
zábava
Specifikace
skryté titulky, HD

Podobne televizni porady

Cestománie
Indonésie – Flores: Kam odchází duše Jeden z tisíce indonéských ostrovů si stejně jako os...
dnes 16.55
ČT1
Toulavá kamera
Mozaika z regionů
zítra 00.50
ČT1
Objektiv
Magazín zahraničních zajímavostí
zítra 01.20
ČT1
Podobné pořady
Jestli se ti nelíbí naše nabídka podobných pořadů napiš nám.

Registrace
Přihlášení



Pátek 28. 1. 2022 Svátek má Otýlie
Vyhrávej v casino.cz nebo na vyherni-automaty.cz   Prodávej s Plať-Mobilem.cz