Informace o pořadu    Komentáře    Fotogalerie    Opakování / ostatní díly    Podobné pořady    

obrazek
Cestování, Vaření

Druhý díl seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta pokračuje v městečku Minori. Cukrář Salvatore de Riso nám prozradí recept na dezert delizie al limone, ochutnáme marinovaného tuňáka a dozvíme se výrobní tajemství rybí omáčky. Režie: M. Herz


Dlouhý popis
Druhý díl seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta pokračuje v městečku Minori. Zde sídlí prohlášený cukrář Salvatore de Riso, který nám prozradí recept na dezert delizie al limone. V michelinské restauraci ochutnáme netradičního marinovaného tuňáka. V městečku Cetara se dozvíme výrobní tajemství rybí omáčky colatura di alici.

Recepty v tomto dílu
Dezert „Delizie al limone“
Antipasto di tonno palamita
Předkrm z vyzrálé pelamidy

Linguine con carote e colatura di alici
Linguine s mrkvovo-rybí omáčkou

Antipasto di sgombro con carciofi
Předkrm z makrely s artyčokem

Spaghetti a la colatura di alici
Špagety s rybí omáčkou colatura di alici


Komentáře k pořadu: 0 napiš první



Stanice
ČT2
Datum
Út. 26.10.2021
Čas
16.25 - 16.55
Délka
30 min.
Typ
zábava
Specifikace
stereo, širokoúhlé vysílání, skryté titulky, HD

Podobne televizni porady

Cestománie
Srí Lanka: Ráj v pekle Putování napříč ostrovní zemí, jež byla v době nelítostného etnick...
zítra 15.05
ČT1
Toulavá kamera
Mozaika z regionů
so. 11.12. 01.00
ČT1
Objektiv
Magazín zahraničních zajímavostí
so. 11.12. 01.30
ČT1
Podobné pořady
Jestli se ti nelíbí naše nabídka podobných pořadů napiš nám.

Registrace
Přihlášení



Čtvrtek 9. 12. 2021 Svátek má Vratislav
Vyhrávej v casino.cz nebo na vyherni-automaty.cz   Prodávej s Plať-Mobilem.cz