Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji.
Jak si připravit picanhu neboli hovězí květovou špičku či dobroty z kozího tvarohu vám přiblíží naši kuchaři při návštěvě Raspenavy v Libereckém kraji. Režie: M. Froyda
Dlouhý popis
Naši kuchaři Ondřej Slanina a Petr Šíma se opět setkávají při putování za vítěznou regionální potravinou a to v Libereckém kraji. Vařit budou v Raspenavě ve Frýdlantském výběžku, konkrétně v Raspenava Distillery. Tato designově laděná palírna je jim známá už jako loňský vítěz regionální potraviny, a tak zde rádi přivítají vítěze té letošní. Ocenění získala picanha z Farmy Vojtěška a můžete se těšit na podzimně laděný recept s tímto lahodným kouskem masa. Druhou vítěznou potravinou je kozí tvaroh z Kozí farmy Nový Dvůr, který spolu s dalšími výrobky této farmy může být základem pro spoustu receptů. Co třeba plněné ravioli?
Jak si připravit picanhu neboli hovězí květovou špičku či dobroty z kozího tvarohu vám přiblíží naši kuchaři při návštěvě Raspenavy v Libereckém kraji. Režie M. Froyda (Premiéra)
| Stanice ČT1 | Datum So. 18.10.2025 | Čas 18.25 - 18.55 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace širokoúhlé vysílání, skryté titulky, premiéra, HD |
| Podobné pořady |