V Olomouckém kraji připravíme z oceněných regionálních potravin špíz s tvarůžky, klobásou a cibulovým čatní a dezert z hrušek se smetanovou zmrzlinou. Režie: M. Froyda
Dlouhý popis
V Olomouckém kraji připravíme z oceněných regionálních potravin špíz s tvarůžky, klobásou a cibulovým čatní a dezert z hrušek se smetanovou zmrzlinou. Režie M. Froyda (Premiéra)
Za potravinami oceněnými značkou Regionální potravina v Olomouckém kraji se Kluci v akci vypravili na renesanční zámek Tovačov. Smažený sýr z tvarůžků doplnili oceněnou klobásou z produkce Drahoušovy udírny a cibulovým čatní od výrobce Nikoleta-Maria. V druhém receptu připravili kuchaři pečené hrušky s ořechovou drobenkou, rumovým karamelem a smetanovou zmrzlinou od výrobce Václava Osičky z farmy Doubravský Dvůr.
Stanice ČT1 | Datum So. 26.11.2022 | Čas 18.25 - 18.55 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace skryté titulky, premiéra, HD |
Podobné pořady |