Recepty Ondřeje Slaniny a Tomáše Poppa.
V Karlovarském kraji připravíme z oceněných regionálních potravin vepřovou kotletu s omáčkou z piva a také kroketu s mrkvovým pyré. Režie: M. Froyda
Dlouhý popis
V Karlovarském kraji připravíme z oceněných regionálních potravin vepřovou kotletu s omáčkou z piva a také kroketu s mrkvovým pyré. Režie M. Froyda (Premiéra)
Kluci v akci zavítali na západočeský hrad Seeberg v Karlovarském kraji, kde představí další z řady výrobků oceněných značku Regionální potravina. Světlý ležák 12° z Pivovaru Krušnohor kuchaři použili na pivní omáčku, ke které připravili vepřovou kotletu a špenátovou tarhoňu. Sedlácký kozí sýr s vlašským ořechem je druhým oceněným produktem a představí nám ho výrobkyně Marie Květoňová.
Stanice ČT1 | Datum So. 19.11.2022 | Čas 18.25 - 18.55 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace širokoúhlé vysílání, skryté titulky, premiéra, HD |
Podobné pořady |