Recepty Ondřeje Slaniny a Miroslava Kotašky.
V Královéhradeckém kraji připravíme z oceněných regionálních potravin Pavlišovský řízek a salát se sušeným masem. Režie: M. Froyda
Dlouhý popis
V Královéhradeckém kraji připravíme z oceněných regionálních potravin Pavlišovský řízek a salát se sušeným masem. Režie M. Froyda (Premiéra)
Produkty oceněné značkou Regionální potravina v Královéhradeckém kraji se představí v exotickém prostředí Safari Parku ve Dvoře Králové. Oceněný produkt výrobce Maso Here s názvem Original Biltong Craft Beef Snack zakomponovali kuchaři do salátu z podzimní zeleniny. Výrobce Pavel Hubálek ze společnosti ADEVA - zařízení školního stravování - Hostinec u Hubálků představil vítěznou HuHu paštiku z husích jatýrek. V druhém receptu se kuchaři inspirovali krajovou specialitou a připravili netradiční Pavlišovský řízek, podávaný s knedlíkovými noky a dýňovým zelím.
Stanice ČT1 | Datum So. 5.11.2022 | Čas 18.25 - 18.55 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace širokoúhlé vysílání, skryté titulky, premiéra, HD |
Podobné pořady |