Informace o pořadu    Komentáře    Fotogalerie    Opakování / ostatní díly    Podobné pořady    

obrazek
Vaření

Recepty Ondřeje Slaniny a Jana Rimplera.
Z oceněných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji připravíme netradiční „smažák“ a bůček marinovaný v cideru. Režie: M. Froyda


Dlouhý popis
Na vrcholu Pusteven představíme oceněné Regionální potraviny z Moravskoslezského kraje. Z Hrčavského gruntu přijeli manželé Staňovi a přivezli oceněný kravský polotvrdý zrající sýr. Naši kuchaři sýr obalili v makovém těstíčku, usmažili a jako přílohu připravili salát z pečené zeleniny. Další oceněný výrobce Robert Chlebiš přivezl medový cider. Ten kuchaři použili na marinování bůčku, který podávali na česnekové topince s cibulovým zelím. Třetí oceněnou regionální potravinou jsou pikantní škvarkové bochánky s tvarůžky od pana Josefa Benče ze společnosti Pepovy dobroty.
Z oceněných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji připravíme netradiční "smažák" a bůček marinovaný v cideru. Režie M. Froyda (Premiéra)


Komentáře k pořadu: 11 přečíst / napiš



Stanice
ČT1
Datum
So. 8.10.2022
Čas
18.25 - 18.55
Délka
30 min.
Typ
zábava
Specifikace
širokoúhlé vysílání, skryté titulky, premiéra, HD

Podobne televizni porady

Tescoma s chutí
Originální zábavná cooking show, v níž nejlepší čeští odborníci radí a ukazují divákovi, c...
zítra 11.45
Nova
Pečení na neděli
Petra Burianová, známá vítězka první řady soutěže Peče celá země, cestuje po českém a mora...
čt. 8.12. 14.00
ČT1
Jak to bylo, šéfe?
Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v kuchařské show, která odhaluje nej...
pá. 9.12. 23.55
Prima
Podobné pořady
Jestli se ti nelíbí naše nabídka podobných pořadů napiš nám.

Registrace
Přihlášení



Pondělí 5. 12. 2022 Svátek má Jitka
Vyhrávej v casino.cz nebo na vyherni-automaty.cz   Prodávej s Plať-Mobilem.cz