Recepty Ondřeje Slaniny a Tomáše Poppa.
Z oceněných regionálních potravin v Plzeňském kraji připravíme uzeného sivena s cibulovo-pivní redukcí a kuřecí prso plněné bylinkovým máslem a klobásou. Režie: M. Froyda
Dlouhý popis
Z oceněných regionálních potravin v Plzeňském kraji připravíme uzeného sivena s cibulovo-pivní redukcí a kuřecí prso plněné bylinkovým máslem a klobásou. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Značkou Regionální potravina v Plzeňském kraji ocenilo Ministerstvo zemědělství uzeného sivena amerického z klatovské Zpracovny ryb. Ondřej Slanina a Tomáš Popp ho připravili s cibulovo-pivní redukcí a dýňovým pyré, které ozvláštnili vložkou z opečené cukety a chlebových krutonů. Na krutony použili staročeský kvasový chléb z oceněné Pekárny Malinová. Třetí vítěznou Regionální potravinou se stala jalapenos klobása s čedarem z Farmy Čečkovice. Klobásu použili kuchaři pro svůj další recept jako náplň do kuřecího prsa společně s bylinkovým máslem. Přílohou je kroupové ragú s houbami a červenou řepou.
Stanice ČT1 | Datum So. 24.9.2022 | Čas 18.25 - 18.55 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace širokoúhlé vysílání, skryté titulky, premiéra, HD |
Podobné pořady |