Oceněné regionální potraviny v jižních Čechách využijeme v receptu na tvarohové špecle s cuketou a krkovici namarinovanou v česneku a rozmarýnu s omáčkou z červené cibule a kouřového piva. Připravil M. Froyda
Dlouhý popis
Oceněné regionální potraviny v jižních Čechách využijeme v receptu na tvarohové špecle s cuketou a krkovici namarinovanou v česneku a rozmarýnu s omáčkou z červené cibule a kouřového piva. Připravil M. Froyda (Premiéra)
V jižních Čechách ocenilo Ministerstvo zemědělství značkou Regionální potravina produkt Dědouchovo vepřové maso ve vlastní šťávě ze stejnojmenného řeznictví. Z jejich sortimentu si naši kuchaři Ondřej Slanina a Petr Šíma vybrali také vepřovou krkovici, kterou namarinovali v česneku a rozmarýnu a připravili k tomu ragú z česneku, červené cibule a kouřového piva. Toto kouřové, silné a svrchně kvašené pivo s názvem Nakuřovaný speciál vyrábí další z oceněných výrobců v jižních Čechách, soběslavský pivovar Rašelina. I v druhém receptu je použita oceněná regionální potravina, stružský Bio selský tvaroh měkký.
Stanice ČT1 | Datum So. 17.9.2022 | Čas 18.25 - 18.55 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace širokoúhlé vysílání, skryté titulky, premiéra, HD |
Podobné pořady |