Kvalitní jídla s promyšlenou skladbou jsou jedním z předpokladů dobré kondice a zdraví. Připravil Martin Froyda
Dlouhý popis
V kuchyni se budou otáčet dva Ondřejové. Ondřej Slanina a Ondřej Koráb, kterého jsme měli možnost poznat v posledním díle loňského roku s názvem Vaříme v Karlových Varech. Ondřej, šéfkuchař karlovarského prestižního hotelu, vytvořil menu pro cyklus protichřipkových receptů. Čerstvá červená řepa v kombinaci s jablkem, ve výtečném medovém dresinku, doplněná tvarohem, je pokrm nabitý vitaminy a nechybí v něm ani kvalitní bílkovina. Někteří možná tušíte, jak výtečné mohou být celerové hranolky, smažené v řepkovém oleji. Pokud ne, neváhejte a vyzkoušejte spolu s domácí sojanézou. Vepřová pečeně s čočkou beluga a pečenou kořenovou zeleninou by také neměla chybět ve vašem receptáři.
Recepty v tomto dílu
Salát z červené řepy s jablky a tvarohem
Smažené hranolky z celeru se sojanézou
Stanice ČT1 | Datum Čt. 25.2.2021 | Čas 04.45 - 05.15 | Délka 30 min. | Typ zábava | Specifikace stereo, širokoúhlé vysílání, skryté titulky, HD |
Podobné pořady |